ART ON WALL

ART ON WALL

ART ON WALL


 •  Θεσσαλονίκη
 •  18ο χιλ. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας
 •  http://www.artonwall.gr/
 •  info@artonwall.gr
 •  2392073545
 •  2392073545
 • Η ART ON WALL ιδρύθηκε το 2006 συνεχίζοντας την 40ετη ιστορία της FASMA GROUP Α.Ε. στο χώρο της ταπετσαρίας τοίχου.

  Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και οι πολυετείς άριστες συνεργασίες με τους προμηθευτές και τους πελάτες μας βοήθησαν να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση ως εισαγωγείς ταπετσαριών τοίχου στην Ελληνική αγορά.

  Η ART ON WALL αντιπροσωπεύει σε αποκλειστικότητα τους μεγαλύτερους οίκους παραγωγής ταπετσαριών τοίχου στην Ευρώπη όπως η A.S. CREATION (Γερμανία), EIJFFINGER (Ολλανδία), ECO-BORASTAPETER (Σουηδία), ARCHITECTS PAPER (Γερμανία),  ESPRIT home (Γερμανία) αλλά και πιο εξειδικευμένα προϊόντα όπως φωτοταπετσαρίες  KOMAR (Γερμανία)  και   Digital Prints   MRPERSWALL (Σουηδία).

  Στόχος της εταιρίας μας η προσφορά στους πελάτες μας προϊόντων που οδηγούν την αγορά και ορίζουν τους κανόνες της εσωτερικής διακόσμησης σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα και την περιβαλλοντική συνείδηση. Για να τα επιτύχουμε αυτά έχουμε συνδυάσει την γνώση, την εξειδίκευση  και την υψηλή τεχνολογία με καινοτόμες ιδέες και στελέχη αφοσιωμένα στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

  Τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι η άριστη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες μας, η παροχή τεχνικής υποστήριξης και η μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα παράδοση του εμπορεύματος εντός 1 ημέρας λόγο του διαρκούς αποθέματος σε πάνω από 1500 κωδικούς και 20.000 ρολλά.

  Το 2010 η ART ON WALL μεταφέρθηκε στις νέες εγκαταστάσεις της συνολικού εμβαδού 3.000 τ.μ. με ένα πρωτοποριακό showroom 350 τ.μ. όπου οι πελάτες μας μπορούν να δειγματιστούν από μια πληθώρα δειγματολογίων αλλά και μέσω των 2 state-of-the-art συστημάτων ηλεκτρονικής ανεύρεσης και προβολής ταπετσαριών τοίχου που διαθέτουμε.

  Η τεράστια γκάμα μας καλύπτει όλες τις ανάγκες διακόσμησης για οικίες, γραφεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, bars και πλοία.

  Σας προσκαλούμε λοιπόν να ζήσετε μαζί μας μια «πρόκληση για κάθε χώρο».

  Portfolio

  Οδός: 18ο χιλ. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας
  Τ.Κ.: 570 19
  Τ.Θ.: 4229

  Share This