ΗΛΕΚΤΡΑ EQUIPMENT

ΗΛΕΚΤΡΑ EQUIPMENT

ΗΛΕΚΤΡΑ EQUIPMENT


 •  Θεσσαλονίκη
 •  Άνωθεν Περιφερειακού Εύοσμου
 •  https://electra.com.gr/
 •  info@electra.com.gr
 •  2310706341, 2310574398
 •  2310759477
 • Αγαπητή φίλοι , συνεργάτες,

  70 χρόνια με σεβασμό στον πελάτη , έχοντας ως πρώτο στόχο την ποιότητα , τον εργονομικό σχεδιασμό, την άνεση και την χρήση ποιοτικών υλικών, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε για εσάς  ολοκληρωμένες σειρές επίπλων. Η γνώση , το μεράκι , η μακρόχρονη πείρα , η τελειοποίηση της κατασκευής , καθιστούν την εταιρεία “Ηλέκτρα” πρωτοπόρα στην Ελληνική και ξένη αγορά. Το έπιπλο βάση ορισμού, είναι κάτι που μας διευκολύνει στην καθημερινή μας ζωή αλλά και ταυτόχρονα ικανοποιεί τις αισθήσεις μας. Έτσι λειτουργούμε και σχεδιάζουμε τα έπιπλά μας.

  Σήμερα που το αγοραστικό κοινό είναι φιλοσοφημένο, θέλει τα έπιπλα του να είναι ποιοτικά και με όμορφο σχεδιασμό. Απαξιώνει τα συνθετικά υλικά, και επιστρέφει στα έπιπλα κατασκευασμένα από ξύλο και από μέταλλο. Χωρίς αυτό να προϋποθέτει καμία παραχώρηση στην αισθητική και στον εργονομικό σχεδιασμό. Αξιοποιώντας την εμπειρία μας,  τις δυνατότητες των υπερσύγχρονων μηχανημάτων μας, σε συνδυασμό με τα άριστα υλικά, είμαστε σε θέση σήμερα να καλύψουμε πλήρως την νέα τάση της αγοράς, παρέχοντας προϊόντα  που συνδυάζουν αρμονικά τα παραδοσιακά υλικά, με τις νέες σχεδιαστικές τάσεις, το παλιό με το νέο, το ξύλο και το μέταλλο, με τις όμορφες καμπύλες και το ανάγλυφο σμίξιμο του χρώματος του βερνικιού με το χρώμα του ξύλου. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, από την εξαιρετική φουρνιστή ελληνική οξιά, τα αδιάβροχα, βραδυφλεγή, και οικολογικά υφάσματά μας, έως τα μη τοξικά και ακίνδυνα βερνίκια μας.

  Τα υλικά αυτά, συνδυαζόμενα με το έμπειρο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, εγγυούνται ένα έπιπλο που πραγματικά θα λατρέψετε και θα απολαμβάνεται για πολλά χρόνια.

  Με εκτίμηση

  Γεωργιάδης Αναστάσιος

  Πρόεδρος &Διευθύνον σύμβουλος

  Portfolio

  ΗΛΕΚΤΡΑ EQUIPMENT

  Οδός: Άνωθεν Περιφερειακού Εύοσμου
  Τ.Κ.: 570 13
  Πόλη: Θεσσαλονίκη

  Share This