ΞΥΝΗ (ΙΕΚ)

ΞΥΝΗ (ΙΕΚ)

ΞΥΝΗ (ΙΕΚ)


 •  Θεσσαλονίκη
 •  Βαλαωρίτου 9
 •  http://www.xinis.edu.gr/
 •  2310552406
 •  2310541096
 • Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ με το κύρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που για περισσότερο από μισό αιώνα, συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

  Το υψηλό επίπεδο σπουδών, οι χιλιάδες απόφοιτοί του που στελεχώνουν όλους τους τομείς της αγοράς εργασίας, η βαρύτητα στην άρτια εξειδίκευση των σπουδαστών, τα υψηλά standards επιλογής των καθηγητών και του διοικητικού προσωπικού, η Ευρωπαϊκή διασύνδεση μέσω αποκλειστικών διεθνών συνεργασιών, η εξασφάλιση πιστοποιήσεων καθώς και η επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών του, κάνουν το ΙΕΚ ΞΥΝΗ τον πιο δυναμικό Εκπαιδευτικό Οργανισμό.

  Οι νέοι που θα φοιτήσουν στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ αποκτούν κρατικά πιστοποιημένο πτυχίο, αναγνωρισμένο από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που κατοχυρώνει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα επαγγελματικά δικαιώματά τους.

  Πολύ σημαντική καινοτομία του ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι το XINIS EDU FESTIVAL που διοργανώνεται κάθε χρόνο, και δίνει την ευκαιρία στους σπουδαστές να παρακολουθήσουν δεκάδες ειδικές διαλέξεις και σεμινάρια και να παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό τις δημιουργίες τους.

  Στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ λειτουργούν οι τομείς σπουδών:

  Οικονομίας & Διοίκησης
  Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών
  Ηλεκτρονικών
  Εφαρμοσμένων Τεχνών
  Δομικών Κατασκευών
  Επικοινωνίας & Μ.Μ.Ε.
  Παιδαγωγικά
  Ομορφιάς
  Υγείας
  Επισιτισμού & Τουρισμού
  Μηχανολογίας & Μεταφορών

  Το Γραφείο Εργασίας με ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ, σεμινάρια σύνταξης βιογραφικού, πρόσκληση επιχειρήσεων, φέρνει σπουδαστές και απόφοιτους σε άμεση επαφή με την αγορά εργασίας και τους εξασφαλίζει την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

  ΙΕΚ ΞΥΝΗ – ΤΟΜΕΑΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

  Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ συμπληρώνει δύο δεκαετίες δυναμικής παρουσίας στα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Ο τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ προσφέρει την δυνατότητα σπουδών στις παρακάτω ειδικότητες:

  Διακόσμησης
  Γραφιστικής
  3D Animation (Τεχνικός Κινούμενης Εικόνας Ηλεκτρονικής Σχεδίασης Γραφήματος)

  Παρακολουθώντας το διετές πρόγραμμα σπουδών των παραπάνω ειδικοτήτων, ο σπουδαστής του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών αποκτά ένα δυνατό πτυχίο, αναγνωρισμένο από το κράτος.

  Οι σπουδαστές του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ εξειδικεύονται μέσα σε ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών, από πετυχημένους επαγγελματίες, όπως διακοσμητές, art directors, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, σε ειδικά εξοπλισμένα εργαστήρια νέων τεχνολογιών. Παρακολουθώντας το πρόγραμμα διδασκαλίας της ειδικότητας που θα επιλέξουν, λαμβάνουν όλες τις γνώσεις που απαιτεί η αγορά εργασίας. Παράλληλα αναπτύσσουν τη δημιουργική τους έκφραση, απελευθερώνοντας το ταλέντο, την φαντασία και την ιδιαίτερη αισθητική τους.

  Με ειδικές εργασίες-projects, ετήσιες εκθέσεις με δικές τους δημιουργίες, συμμετοχές και διακρίσεις σε διαγωνισμούς και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες, οι σπουδαστές Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ αποκτούν πολύπλευρη και συνεχή επιμόρφωση. Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σειρά σεμιναρίων, διαλέξεων και να συμμετέχουν ημερίδες. Σε αυτές τις εκδηλώσεις έμπειροι επαγγελματίες των εφαρμοσμένων τεχνών μεταδίδουν τις απαιτούμενες γνώσεις στους μελλοντικούς συναδέλφους τους.

  Οι απόφοιτοι Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ υποστηρίζονται άμεσα από το Γραφείο Εργασίας Σπουδαστών & Αποφοίτων. Η ιδιαιτερότητα της λειτουργίας του ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ συνίσταται στην συνεχή επιμόρφωση των σπουδαστών καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών τους, καθώς και στον επαγγελματικό προσανατολισμό και την επαγγελματική αποκατάστασή τους. Η συνεργασία με διακοσμητικά γραφεία, αρχιτεκτονικά γραφεία, τεχνικές εταιρίες, Διαφημιστικές εταιρίες, δημιουργικά γραφεία και εταιρίες γραφικών τεχνών προσφέρει στους σπουδαστές την ευκαιρία για πρακτική άσκηση κατά την διάρκεια των σπουδών τους και εύρεση εργασίας μετά την αποφοίτησή τους.

  Η πολυετής εμπειρία στην εκπαίδευση και κατάρτιση Διακοσμητών, Γραφιστών, και Τεχνικών Κινούμενης Εικόνας του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή για όσους θέλουν να γίνουν ολοκληρωμένοι και χαρισματικοί επαγγελματίες.

  Για περισσότερες πληροφορίες:

  ΙΕΚ ΞΥΝΗ

  Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

  Οδός: Βαλαωρίτου 9
  Τ.Κ.: 54626
  Πόλη: Θεσσαλονίκη
  Περιοχή: Κέντρο

  Share This