Ν&Μ TSIKLIOTI

Ν&Μ TSIKLIOTI

Ν&Μ TSIKLIOTI


 •  Θεσσαλονίκη
 •  18o ΧΛΜ ΠΑΛΑΙΑΣ ΟΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΣΕΡΡΩΝ
 •  http://www.tsikliotisaloni.gr/
 •  info@tsikliotisaloni.gr
 •  2394073630
 •  2394073630
 • Το 1980 αρχίζει η ενασχόληση του Τσικλιώτη Νικόλαου (ιδρυτή της Ν&Μ) με τον χώρο του επίπλου. Ανοίγοντας μια μικρή βιοτεχνία στην Θεσσαλονίκη, ξεκινάει την κατασκευή και την αλλαγή ταπετσαρίας σαλονιών.Το 1985 ανοίγει την πρώτη του έκθεση , όπου εμπορεύεται έπιπλα και παράγει τα σαλόνια. Παίρνοντας μέρος σε πανελλήνιες εκθέσεις επίπλου εμπλουτίζει την συλλογή της βιοτεχνίας με νέα σχέδια,ανέβαζει τον πήχη της κατασκευής και δίνει έμφαση στην υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών. Προωθώντας σαλόνια σε εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα ,αυξάνει την παραγωγή και τα είδη των προιόντων.Με την πάροδο των χρόνων και καθώς η επωνυμία αρχίζει να κατοχυρώνεται στον χώρο του ελληνικού επίπλου, αποφασίζει την ενασχόληση του με το έπιπλο επαγγελματικού χώρου. Οι εγκαταστάσεις μεταφέρονται σε ιδιόκτητα χώρο έξω από την Θεσσαλονίκη, η παραγωγή αναβαθμίζεται και η βιοτεχνία ξεκινά την συνεργασία της με τις μεγαλύτερες εταιρίες εμπορίας επαγγελματικού επίπλου στον Ελληνικό χώρο,παράγοντας σαλόνια εξαιρετικής ποιότητας σε λογικές τιμές και δίνοντας την ευχέρεια στον πελάτη να δημιουργήσει το σαλόνι που επιθυμεί ,σε ειδικά μέτρα και με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

  Ειδικες κατασκευες:

  H N&M Τsiklioti ειδικεύεται στην κατασκευή πρωτότυπων προϊόντων , σε ειδικά μέτρα , με πληθώρα επιλογής υφασμάτων και χρωματισμών των ξύλινων επιφανειών , αλλά και την προσθήκη σιδερένιων ή αλουμινένιων λεπτομερειών , καθώς αυτά παράγονται εξαρχής με το χέρι . Η βιοτεχνία παράγει : σαλόνια(γωνίες,τριθέσιους και διθέσιους καναπέδες),σκαμπό,πολυθρόνες,κρεβατοκάμαρες(με κεφαλάρι της επιλογής του πελάτη ως προς το μέγεθος και το σχέδιο) και διακοσμητικά αντικείμενα,όπως διακοσμητικά μαξιλάρια με υφάσματα σε πληθώρα χρωμάτων και ποιοτήτων , επένδυση αντικειμένων με ύφασμα, όπως καθρέπτες,κατασκευές σε τοίχους ή οροφές, μπάρ,τραπεζάκια σαλονιού και γενικά σε οποιαδήποτε επιφάνεια δέχεται τέτοιου είδους επεξεργασία.

  Αλλαγες υφασματων:

  Στην Ν&Μ δίνεται η δυνατότητα αλλαγής του υφάσματος σε σαλόνια που ήδη κατέχει ο πελάτης, καθώς και η προσθήκη διακοσμητικών στοιχείων σε αυτά.Το σαλόνι που καταφθάνει για επεξεργασία, ενισχύεται ως προς την ΄ξύλινη κατασκευή του.Εάν είναι εφικτό, γίνεται να αλλαχτούν μέρη του σαλονιού, όπως τα μπράτσα , με αποτέλεσμα την δημιουργία ενός εντελώς νέου σχεδίου με βάση το παλιό.Προσφέρεται μεγάλη γκάμα υφασμάτων αλλά και υλικών ταπετσαρίας(όπως για παράδειγμα πούπουλο ή σιλικονούχο υλικό για το γέμισμα των μαξιλαριών).

  Ξυλινες κατασκευες:

  Με την εισαγωγή της Ν&Μ στον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων , αναγκαία ήταν η προσθήκη ξυλουργείου στην διαδικασία παραγωγής. Μετά το 2008 η βιοτεχνία ξεκινά να παράγει ξύλινες κατασκευές όπως έπιπλα μπαρ, κουζίνες, διαχωριστικά.Γενικότερα ξύλινες ειδικές κατασκευές.Με την πάροδο των χρόνων η προσπάθεια αυτή αποδίδει καρπούς , δίνοντας την δυνατότητα να προσφέρονται στον πελάτη όλο και καλύτερα ποιοτικά προϊόντα αυτής της κατηγορίας.

  Portfolio

  Οδός: 18o ΧΛΜ ΠΑΛΑΙΑΣ ΟΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΣΕΡΡΩΝ
  Τ.Κ.: 57200
  Πόλη: Θεσσαλονίκη
  Περιοχή: ΔΡΥΜΟΣ

  Share This