Ταραμπατζίδου Έλλη

Ταραμπατζίδου Έλλη

Ταραμπατζίδου Έλλη


 •  Θεσσαλονίκη
 •  Κερκύρας 3
 •  ellidecor@yahoo.gr
 •  2310420450
 •  6936912515
 •  2310420450
 • Το γραφείο μας ιδρύθηκε το 1978 από την Έλλη Αλεξίου-Tαραμπατζίδου διακοσμήτρια εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, και διατηρεί μια μακρόχρονη και ανοδική πορεία στο χώρο της διακόσμησης.

  Με νέο πρόσωπο ως artistico εδώ και 5 χρόνια , και τη συνεργασία με τη νεότερη Ειρήνη Ταραμπατζίδου, τεχνικό διακόσμησης, καταξιωνόμαστε στο χώρο, εξελισσόμαστε, χρησιμοποιούμε την πολύχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μέσα της τεχνολογίας, με φρέσκες και πολυμορφικές ιδέες, ώστε να ικανοποιούμε πελάτες απαιτητικούς, ανθρώπους σύγχρονους. Στη μέχρι σήμερα πορεία μας έχουμε διαμορφώσει πλήθος χώρων : κέντρα διασκέδασης εμπορικά καταστήματα, ξενοδοχεία, γραφεία επιχειρήσεων, εκθεσιακά περίπτερα, παιδότοπους, διαμερίσματα, μονοκατοικίες.

  Πλαισιωμένοι από άριστους συνεργάτες, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους, παρέχουμε ολοκληρωμένες μελέτες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Η επιτυχία της δουλειάς μας οφείλεται στην πολύχρονη πείρα, στον πρωτότυπο αλλά και γρήγορο σχεδιασμό μέσω Η/Υ, στην προσωπική μελέτη και επίβλεψη κάθε έργου, ώστε να αποκτούμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και μακρόχρονης συνεργασίας με τους πελάτες μας .Η συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα αποπεράτωσης και η μόνιμη συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία τεχνικών είναι κάτι που μας διακρίνει. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας δίνουν τη δυνατότητα να εκπληρώνουμε κάθε έργο, και να πετυχαίνουμε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

  Έργα μας συναντά κανείς σε Θεσ / νίκη, Αθήνα, Τρίκαλα, Βόλο, Σκιάθο, Φλώρινα, Σκύδρα, Κοζάνη, Καβάλα, Χαλκιδική

  Portfolio

  Motel filoxenia Θες/νίκη

  Sargani hotel Μεταμόρφωση Χαλκιδικής

  Imperial hotel Σκιώνη Χαλκιδικής

  Es em αλυσίδα εσωρούχων Θες/νίκη

  In style ενδύματα Θες/νίκη

  Παπαδόπουλος κουρτίνες Θες/νίκη

  Χατζόπουλος κουρτίνες Θες/νίκη

  Σταυριανίδης accessories Θες/νίκη

  Λασκαρίδης κόσμημα Θες/νίκη

  Μούσες καφέ Θες/νίκη

  Bianco καφέ Θες/νίκη

  Χατζάκη παιδικό ένδυμα Θες/νίκη

  La piscine πολυχώρος Σκιάθος

  Έπαυλη αίθουσα δεξιώσεων Ασκός Θες/νίκης

  Jimmy’s fast food Τρίκαλα

  Τα δελφινάκια παιδότοπος Φλώρινα

  Portfolio

  Οδός: Κερκύρας 3
  Τ.Κ.: 551 33
  Πόλη: Θεσσαλονίκη

  Share This