ISOMAT A.B.E.E.

ISOMAT A.B.E.E.

ISOMAT A.B.E.E.


 •  Θεσσαλονίκη
 •  17ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Αγ. Αθανασίου
 •  https://www.isomat.gr/
 •  info@isomat.gr
 •  2310576000
 •  2310722475
 • ISOMAT A.B.E.E.

  Η ISOMAT ιδρύθηκε το 1980 με στόχο να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης δόμησης, παράγοντας και προωθώντας προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας σε προσιτές τιμές.

  Σήμερα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες δομικών υλικών στη Ν.Α. Ευρώπη χάρη στα καινοτόμα προϊόντα της, στη σύγχρονη οργάνωσή της, στη δυναμική της διοίκηση και στο υψηλής ειδίκευσης ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο αποτελεί το πολυτιμότερό της κεφάλαιο.

  Η ISOMAT παράγει και διαθέτει πάνω από 250 προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε γενικές και ειδικές οικοδομικές εφαρμογές, επισκευές, βελτιώσεις, κλπ. Αναλυτικότερα, διαθέτει 6 βασικές κατηγορίες προϊόντων: Στεγανωτικά Υλικά, Βελτιωτικά Σκυροδέματος & Κονιαμάτων, Κόλλες & Αρμόστοκους, Επισκευαστικά Υλικά & Υλικά Βαφής, Έτοιμους Σοβάδες, Βιομηχανικά Δάπεδα. Οι κατηγορίες αυτές εμπλουτίζονται κάθε χρόνο με ολοένα και πιο καινοτόμα προϊόντα ενώ τα υφιστάμενα βελτιώνονται συνεχώς, ώστε να συμβαδίζουν με την πρόοδο της τεχνολογίας και να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς.

  Για το σκοπό αυτό, η εταιρία διαθέτει στις εγκαταστάσεις της τμήματα Έρευνας & Ανάπτυξης και Ποιοτικού Ελέγχου, τα οποία είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα εργαστήρια, όπου τα προϊόντα εξελίσσονται και ελέγχονται με αφοσίωση στην ποιότητα και έμφαση στη λεπτομέρεια.

  Στα πλαίσια αυτά, η ISOMAT εφαρμόζει το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, κατά το οποίο είναι πιστοποιημένη, όσον αφορά το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση των προϊόντων της.

  Με κέντρα πωλήσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ένα πυκνό δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων, η ISOMAT εξυπηρετεί τον κατασκευαστικό κλάδο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

  Η εταιρία έχει αποκτήσει όμως και δυναμική διεθνή παρουσία. Την παρούσα χρονική στιγμή τα προϊόντα της εξάγονται σε 33 χώρες και συγκεκριμένα σε Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Γερμανία, Αυστρία, Ισπανία, Τσεχία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Ρωσία, Ουκρανία, Μολδαβία, Ουγγαρία, Κροατία, Γεωργία, Κύπρο, Τουρκία, Κόσσοβο, FYROM, Αλβανία, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μαρόκο, Σαουδική Αραβία, Συρία, Ισραήλ, Ιορδανία, Λιβύη, Λίβανο, Παλαιστίνη, Τυνησία, Σλοβακία, Αίγυπτο, Αζερμπαϊτζάν.

  Η ISOMAT διαθέτει σήμερα δύο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, μία στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης και μία στο Βελιγράδι, Σερβία. Στις αγορές της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας και της Σερβίας δραστηριοποιείται μέσω των θυγατρικών της ISOMAT ROMANIA S.R.L, ISOMAT INTERNATIONAL E.O.O.D. και ISOMAT D.O.O, αντίστοιχα.

  Η εταιρία απασχολεί σήμερα στην Ελλάδα 205 εργαζομένους, εκ των οποίων οι 30 είναι διπλωματούχοι μηχανικοί και χημικοί, ενώ άλλοι 80 εργαζόμενοι απασχολούνται στις τρεις θυγατρικές της στο εξωτερικό, εκ των οποίων οι 15 είναι διπλωματούχοι μηχανικοί και χημικοί.

  Με την ISOMAT έχετε ένα δυνατό σύμμαχο στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας!

   

  Portfolio

  Οδός: 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Αγ. Αθανασίου
  Τ.Κ.: 570 03
  Τ.Θ.: 1043
  Πόλη: Αγ. Αθανάσιος

  Share This