ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ

ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ

ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ


 •  Θεσσαλονίκη
 •  Φιλίππου 74
 •  http://www.kosmaoglou.gr
 •  info@kosmaoglou.gr
 •  2310212612
 •  2310215358
 • Η Εταιρία

  Όλα άρχισαν το 1962, από μια μικρή εταιρία που λάτρεψε το χρώμα! Με αφοσίωση ασχολήθηκε με τη χονδρική και λιανική πώληση χρωμάτων, βερνικιών και υλικών. Σήμερα  χάρη στην πολυετή της εμπειρία, στη συνέπεια  και τον επαγγελματισμό, κέρδισε την εμπιστοσύνη  καταναλωτών και μια θέση ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα!

  Όταν κάτι το αγαπάς εξελίσσεται μαζί σου. Το χρώμα, οι τάσεις στη  διακόσμηση, τα δομικά υλικά αποτελούν ένα αντικείμενο που αλλάζει συνεχώς. Απαιτεί συνεχή ενημέρωση, αναζήτηση, σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Έτσι  η εταιρία ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ έγινε συνώνυμη με το χρώμα. Παράλληλα, οι ανταγωνιστικές τιμές, η μοναδική εξυπηρέτηση έφεραν κοντά μας και τους πιο απαιτητικούς του χρώματος! Στα καταστήματά μας δεν προμηθεύεστε απλώς χρώματα. Έχετε έναν εξειδικευμένο σύμβουλο  που, μετά από μελέτη,  σας ενημερώνει και σας προτείνει το καταλληλότερο για σας προϊόν ή διακοσμητική πρόταση.  Εδώ θα βρείτε  τα μεγαλύτερα ονόματα  στο χρώμα όπως: η DULUXVITEX, ΒΙΒΕΧΡΩΜ, BENJAMIN MOORE, VECHRO και ISOMAT, ενώ συνεργαζόμαστε μόνιμα με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες της Ελλάδας. Παράλληλα η εταιρία δραστηριοποιείται με εξαγωγές σε χώρες της Βαλκανικής.

   

  Το νέο κατάστημα

  50 χρόνια μετά, η ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ επιχειρεί κάτι μοναδικό που αλλάζει τα δεδομένα και εγκαινιάζει μια νέα εποχή στο χρώμα για τη Β. Ελλάδα. Ένα νέο χώρο αφιερωμένο στη διακόσμηση. Σε ένα εξαιρετικό σημείο για την πόλη μας, στο Φοίνικα, με εύκολη πρόσβαση από όποιο σημείο κι αν βρίσκεστε, το νέο μας κατάστημα θα σας συνεπάρει με την οργάνωση και με τον πλούτο των προϊόντων του. Σε 500 τ.μ. θα ενημερωθείτε για  ό,τι ισχύει στο χρώμα και τη διακόσμηση παγκοσμίως.

  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΟΥ

  Φιλίππου 74
  546 25 Θεσσαλονίκη
  Τηλ.: 2310-212.612
  Fax: 2310-215.358

  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Εθνικής Αντίστασης 82

  Φοίνικας, Θεσσαλονίκη

  Portfolio

  Οδός: Φιλίππου 74
  Τ.Κ.: 546 35
  Πόλη: Θεσσαλονίκη

  Share This