Π.ΚΛΩΝΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

 Π.ΚΛΩΝΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Π.ΚΛΩΝΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.


 •  Θεσσαλονίκη
 •  Μ. Μπότσαρη 110
 •  http://www.klonaras.gr/
 •  klonara.carpets@otenet.gr
 •  2310939445
 •  6932655779
 •  2310901034
 • Εταιρικό Προφίλ

  Από το 1975 η εταιρία Klonaras Home Fashion φροντίζει την αισθητική του χώρου σας με χαλιά όπως ακριβώς τα ονειρεύεστε! Η αγάπη για τη  διακόσμηση εκφράζεται σε κάθε μας επιλογή και έτσι γρήγορα κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και την εμπορία χαλιών χειροποίητων και μηχανής, κιλιμιών, μοκετών, κουρτινών, δαπέδων και ριχταριών και υφάσματα επιπλώσεων, η εταιρία προσφέρει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 2000 τ.μ. στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης και στο κατάστημα λιανικής στην οδό Μπότσαρη 110, μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων από την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο. Από το 2011 διαθέτει επίσης και νέο κατάστημα Stock House στην διεύθυνση Μ.Μπότσαρη 110 όπου θα βρείτε εξαιρετικές προσφορές όλο το χρόνο. Τα προίόντα μας διατίθενται μέσω λιανικής και χονδρικής πώλησης.

  Παρακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας στη διακόσμηση, επιλέγουμε για εσάς ότι πιστεύουμε ότι θα μεταμορφώσει το δικό σας χώρο σε ένα δημιουργικό και ευχάριστο περιβάλλον. Ιδιώτες και Επαγγελματίες μπορούν να ανακαλύψουν μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα επιπλώσεων, χαλιά , κουρτίνες, συστήματα σκίασης όπως στόρια, περσίδες, ρολοκουρτίνες και πάνελς καθώς και επιλεγμένα διακοσμητικά είδη σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές! Μαζί με τους πελάτες μας έχουμε τη δυνατότητα να προτείνουμε πρωτότυπες  λύσεις για το σπίτι, τον επαγγελματικό χώρο, το παιδικό δωμάτιο και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που θα ικανοποιήσουν κάθε αισθητική απαίτηση.

  Σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε στο χώρο μας και να εμπνευστούμε μαζί σας,  δημιουργώντας το χώρο των ονείρων σας.

  Για περισσότερες ιδέες και πληροφορίες μπορείτε να μας βρείτε στο www.klonaras.gr στο Facebook, Twitter, Pinterest και στο Blog μας http://klonarashome.wordpress.com/

  Portfolio

  Οδός: Μ. Μπότσαρη 110
  Τ.Κ.: 544 53
  Πόλη: Θεσσαλονίκη

  Share This